Jäsensivut

Jos haluat liittyä Takon soutajien jäseneksi täytä jäsenhakemuslomake2018 ja palauta se sähköpostitse tai tulostettuna Takon soutajien postilaatikkoon Hatanpäällä tai Takon toimistoon.

Isovene SM

If you would like to become a member of Takon soutajat rowing club, please fill in a member ship application Tako2018  and return in by email or print and drop a copy in the post box at the club house. The membership fee should be paid to Takon soutajat´s bank account number FI25 5730 0820 2951 41

Seura Takon soutajat Facebookissa!

Takon Soutajien säännöt

Jäsenet 2018

Tänä vuonna ei lähetetä maksulappuja jäseneille, vaan pyydamme teitä maksamaan vuosijäsenyysmaksun Takon tilille: FI25 5730 0820 2951 41.

Viestikentään laita jäsenyysmaksu 2018 ja henkilön nimi, kenen jäsenmaksusta on kyse.

Jäsenyyshinnat ovat v 2018

Aikuiset 190 €
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 130 €
Kannustajajäsenet 50 €
Perhemaksu 330 €

 

Kulukorvaukset
Jos haluat seuran jäsenenä hakea kulukorvauksia seuralta, täytä tämä menojen_laskutuslomake ja palauta toimistoon .Eri aiheeseen liittyvät kulut tulee merkata omalle lomakkeelle.  esim. matka- ja majoituskorvaukset eri lomakkeelle kuin talkooväen muonituskulut tai veneiden huoltokulut. Liitä lomakkeen mukaan kuitit.

Takon logolla varustetut urheiluvaatteet

Nonamen soutuvaatteita (ks. linkkitietosto) on mahdollisuus tilata Takon väreissä. Tarjolla ovat takki, housut, T-paita ja naisten toppi. Takissa ja paidoissa on minimitilausmäärä 10kpl ja niiden toimitusaika on 7-8 viikkoa. Housut ovat ns. varastuote, joten niissä ei ole miminimäärä ja niitä on saatavilla myös Nonamen myymälässä.
Katso kuvat tästä. ja ota yhteyttä Eijaan tai Kathleeniin, jos haluat tilata vaatteet!