Jäsensivut

Jos haluat liittyä Takon soutajien jäseneksi täytä jasenhakemuslomake2017 ja palauta se sähköpostitse tai tulostettuna Takon soutajien postilaatikkoon Hatanpäässä tai Takon toimistoon.

Isovene SM

If you would like to become a member of Takon soutajat rowing club, please fill in a membership-application-form-tako-2017 and return in by email or print and drop a copy in the post box at the club house.

Seura Takon soutajat Facebookissa!

Jäsenet 2017

Tänä vuonna ei läheteä maksulappuja jäseneille, vaan pyydamme teitä maksamaan vuosijäsennysmaksun Takon tilille: FI25 5730 0820 2951 41.

Viestikentään laita jäsennysmaksu 2017 ja henkilön nimi kenen jäsenmaksusta on kyse.

Jäsennyshinnat ovat v 2017

Aikuiset 170 €
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 120 €
Kannustajajäsenet 50 €
Perhemaksu 300 €

 

Kulukorvaukset
Jos haluat seuran jäsenenä hakea kulukorvauksia seuralta, täytä tämä menojen_laskutuslomake ja palauta toimistoon .Eri aiheeseen liittyvät kulut tulee merkata omalle lomakkeelle.  esim. matka- ja majoituskorvaukset eri lomakkeelle kuin talkooväen muonituskulut tai veneiden huoltokulut. Liitä lomakkeen mukaan kuitit.

 

Takon logolla varastetut urheiluvaatteet

Nonamen soutuvaatteita (ks. linkkitietosto) on mahdollisuus tilata Takon väreissä. Tarjolla ovat takki, housut, T-paita ja naisten toppi. Takissa ja paidoissa on minimitilausmäärä 10kpl ja niiden toimitusaika on 7-8 viikkoa. Housut ovat ns. varastuote, joten niissä ei ole miminimäärä ja niitä on saatavilla myös Nonamen myymälässä.
Vaatteita on mahdollista sovittaa Takolla. Vaatteet löytyy salin puolelta pahvilaatikosta toimistopöydän vieressä.

Muutamia huomioita:

– Sovitettavat T-paidat ovat ns. kiiltävämpää kangasta. Myös vähemmän kiiltävä vaihtoehto on mahdollinen. Aikaisemmin tilatuista paidoista oranssit ovat kiiltävää mallia ja valkoiset toinen vaihtoehto. Myyjän kommentti oli, että hengitettävyydessä ei ole eroa. Kun teette tilausta, niin ilmoittakaa kumpi kangas, jos väliä. Valitaan enemmän ääniä saanut. Miesten paidat voi olla eri kangasta kuin naisten paidat. Ehtona on vähintään 10kpl tilaus. Aiemmin tilattuja täysin oranssi paitoja on saatavilla vielä joitain kappaleita toimistolta.

– Naisten sovitettava T-paita on normikauluksella, joka voidaan muuttaa v-kaulukseksi.

– Housuja on kapeeta ja leveetä mallia. Ne ovat ns. varastomallia, joten vähimmäistilausmääriä ei ole.

– Uusi takaraja tilauksille on to 23.2. Tilaus tehtaalle lähtee aina perjantaisin. Vaatteiden pitäisi saapua huhtikuun aikana.

T-paita on sama kisapaita, jota on tilattu aikaisemmin. Ongelmana on ollut kireä kaulus, jota on jonkin verran isonnettu. Sovittamalla selviää. Naisille vaihtoehtona on toinen malli, johon saa v-kauluksen.
Haen sovitusvaatteet tällä viikolla ja niitä on mahdollista sovittaa Takolla. Vaatteet löytyy repusta salin puolelta. Laitan mukaan myös tilauslistan. Tilauksia voi myös lähettää allekirjoittaneelle sähköpostitse. Takaraja tilauksille on 23.2.17, jotta vaatteet ehtivät soutukauden alkuun.
Hinnat:
 – takki 69€/kpl
 – housut 45€/kpl
 – T-paita 35€/kpl
 – naisten toppi 37€/kpl
Katso kuvat tästä. ja ota yhteyttä Eijaan tai Kathleeniin, jos haluat tilata vaatteet!