Soutuspinning ja sisäsoutu

 

Soutuspinning

Suosittu Takon soutajien soutuspinning soudattaa soutukeskuksella viikon jokaisena päivänä. Ks. viikkoaikataulu ja ilmoittaudu tunnille!

Takon soutajat järjestää syksystä kevääseen soutuspinningiä, joka on mielekäs ja tehokas tapa käyttää sisäsoutua kunnon kohentamisessa. Maailmassa jo kulttikuntoilumuodoksi noussut soutuspinning pyörii Takon Soutajien järjestämä Hatanpään Soutukeskuksella. Soutuspinning on monipuolinen liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille, -kokoisille ja kuntoisille. Monipuolisuutensa ansiosta laji soveltuu niin kuntoilijoiden liikuntamuodoksi, kuin osaksi eri lajien kilpa- ja harrasteurheilijoiden harjoittelua.

Soutuspinningtunti koostuu alkulämmittelystä, työjaksosta ja loppuverryttelystä, joiden aikana vaihdellaan tempoa ja vastusta musiikin soidessa taustalla. Liikkeet pyritään suorittamaan samaan tahtiin. Joitakin osuuksia tehdään musiikin rytmissä. Tunnin vetää kokenut soutuspinningohjaaja. Ohjaaja määrää käytettävän tahdin sekä opastaa tekniikassa ja laitteen käytössä.

Lue soutuspinningin harrastajan kommentit lajista!

Soutuspinning kortti numero 10 000 myytiin Ojalalle.

Hinnat

Kertamaksu

10 x kortti

Kausikortti

Vuosikortti

Standardihinta

7 €

60 €

syksy 200 € kevät 250 €

400 €

Seniorit + 55 (vain tiistaiaamuina), opiskelijat, työttömät

5 €

40 €

Voit maksaa ohjaajalle ennen tuntia. Maksuvälineenä käy käteinen, liikunta- ja kulttuurisetelit, Sporttipassi ja Tyky-online. Pankki- tai luottokortilla maksaminen ei ole mahdollista!