Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 24/04/2021
10:00 am - 2:00 pm

Tapahtumapaikka
Soutukeskus, Hatanpää

Kategoriat


Hei Takon jäsenet,

Tämän vuoden talkoot ovat jo hienosti lähtenyt käyntiin Sulkavalaisen remontin tiimoilta, kiitos kaikille ahkerille talkoolaisille! Kiitos myös kaikista muista jo tehdyistä asioista seuran eteen ja onnittelut sisäsoudun SM-mitalisteille ja kaikille sisäsoutukisoihin osallistuneille. Tästä on hyvä jatkaa!

Kuten jo infopaketissa suunniteltiin, pidetään nyt tulevana lauantaina 24.4  Takon kevättalkoot Hatanpäällä alkaen klo 10.

Koronaan liittyvien rajoitusten takia jakaudutaan max. 6 hengen työryhmiin eri puolille tonttia ja jotta liian tiiviitä kontakteja voidaan välttää, on ennakkoilmoittautuminen alla olevan linkin sheets taulukkoon pakollinen. Taulukko auttaa myös, jos tulee jälkikäteen tarvetta selvittää mahdollisia altistumisia. Sheetsissa on neljä ryhmä ja jokaiselle ryhmälle on määrittely  vastuuhenkilö. Sen lisäksi on merkattu paikka, jossa tavataan, kellonaika ja mitä olisi hyvä ottaa mukaan.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_AxQ5-YyDLdKMmrpqszMDwh-kIEhhkrEbfQm-mIfBK0/edit?usp=sharing

Talkoissa kunnostetaan ranta, jossa nostetaan tukkeja ylös kivikosta, että veneet eivät hankaudu rikki niitä nostettaessa vedestä. Kirkkoveneet lasketaan rantaan, jos se on mahdollista veden korkeuden kannalta.

Muita työryhmiä ovat Sulkavalaisen kunnostus, tehtävää on myös pihan siistimisessä, vajan järjestelyssä ja terassikalusteiden siirtämisessä.

Talkoissa on maskisuositus.

Autot jätetään parkkiin vajan taakse, etteivät ne ole tiellä veneitä siirrettäessä.

Paviljongissa Tuija tarjoaa talkooevästä. Syömässä käydään yksi pienryhmä kerrallaan. Sisätiloihin vain maski kasvoilla ja jokainen huolehtii käsien pesusta ja desinfioinnista. Jos keli sallii, voi evästä nauttia myös ulkona.

Tervetuloa mukaan! Lasketaan veneet vesille, jotta pääsemme mahdollisimman pian soutamaan yhdessä!

Takon hallitus

Hatanpään vaja vasenHatanpään vaja oikea