Jäsensivut

Jos haluat liittyä Takon soutajien jäseneksi täytä jäsenhakemuslomake2018 ja palauta se sähköpostitse tai tulostettuna Takon soutajien postilaatikkoon Hatanpäällä tai Takon toimistoon.

Isovene SM

If you would like to become a member of Takon soutajat rowing club, please fill in a member ship application Tako2018  and return in by email or print and drop a copy in the post box at the club house. The membership fee should be paid to Takon soutajat´s bank account number FI25 5730 0820 2951 41

avainhakemus

Seura Takon soutajat Facebookissa!

Takon Soutajien säännöt

Kaukajärven venevaja

Kaukajärven venevaraukset

Jäsenet 2019

Tänä vuonna ei lähetetä maksulappuja jäseneille, vaan pyydamme teitä maksamaan vuosijäsenyysmaksun Takon tilille: FI25 5730 0820 2951 41.

Viestikentään laita jäsenyysmaksu 2019 ja henkilön nimi, kenen jäsenmaksusta on kyse.

Jäsenyyshinnat ovat v 2019

Aikuiset 190 €
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 130 €
Kannustajajäsenet 50 €
Perhemaksu 330 €

Jäsenyyteen kuuluu myös pysäköintilupa soutukeskuksen alueella, joka muuten on luvanvaraista. Käytettävä auto pitää ilmoittaa.

Kulukorvaukset
Jos haluat seuran jäsenenä hakea kulukorvauksia seuralta, täytä tämä menojen_laskutuslomake ja palauta toimistoon .Eri aiheeseen liittyvät kulut tulee merkata omalle lomakkeelle.  esim. matka- ja majoituskorvaukset eri lomakkeelle kuin talkooväen muonituskulut tai veneiden huoltokulut. Liitä lomakkeen mukaan kuitit.

Takon logolla varustetut urheiluvaatteet

Nonamen soutuvaatteita (ks. linkkitietosto) on mahdollisuus tilata Takon väreissä. Tarjolla ovat takki, housut, T-paita ja naisten toppi. Takissa ja paidoissa on minimitilausmäärä 10kpl ja niiden toimitusaika on 7-8 viikkoa. Housut ovat ns. varastuote, joten niissä ei ole miminimäärä ja niitä on saatavilla myös Nonamen myymälässä.
Katso kuvat tästä. ja ota yhteyttä Eijaan tai Kathleeniin, jos haluat tilata vaatteet!