Syyskokous siirtyy viikolla

Hallitsevan ja valitettavasti myös Pirkanmaalla kiristyvän Koronatilanteen ja sen seurauksena myös kiristyvien rajoitusten vuoksi on tänään 26.11.2020 Takon Soutajat ry:n hallitus tehnyt päätöksen siirtää seuran syyskokous 2020 nyt tulevasta sunnuntaista 29.11.2020 klo 18:00 seuraavaan lauantaihin 5.12.2020 klo 13:00.

Tällä päivitetyllä kokouskutsulla lisätään jäsenille 677/2020 lain nojalla mahdollisuus osallistua ja myös äänestää etänä kokouksessa. Näin voidaan tarjota kaikille jäsenille turvallinen mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa äänestämällä kokouksessa esitettyihin asioihin.

Jotta voidaan kokous paikan päälläkin viedä turvallisesti ja rajoituksien mukaan läpi ja toisaalta jakaa etäosallistumislinkit, pyydetään teitä ilmoittautumaan alla linkin kautta viimeistään keskiviikkona 2.12.2020 klo 20:00.
 
Ilmoittautumislinkki sulkeutuu klo 2.12.2020 20:00.  
 
 
Kokous pidetään, jos tilanne vielä sallii, paikan päällä Tampereen Soutupaviljongissa osoitteessa Hatanpäänkatu 6. Äänestäminen paikan päällä kokouksessa tapahtuu perinteisesti suljetulla lippuäänestyksellä. Paikan päällä kokouksen osallistujilla on maskipakko kokouksen ajan, poislukien pullakahvien nauttimisen ajan (alle 15 min aikarajoitus olla ilman maskia).

Etäosallistumista varten lähetetään kaikille ilmoittautuneille etukäteen perjantaina 4.12.2020 testilinkki, jonka avulla testataan etäyhteyden toiminta, ja lauantaina varsinainen kokouslinkki Teams-sovelluksella. Äänestys tapahtuu anonyymisti teamsin chatin kautta jaetun forms kyselyn kautta. Tarkemmat ohjeet tulevat kokouslinkin mukaan. Takon soutajien jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitut ääntenlaskijat yhdistävät annetut äänet.

Pyydetään tässä vaiheessa anteeksi ja kuitenkin ymmärrystä kokouksen uudelleen ajoittumisesta. Vain me kaikki yhdessä teemme tämän seuran!

Tervetuloa syyskokoukseen, joko paikan päälle tai etänä.

Takon Soutajat ry:n hallitus