Takon soutajat – soutaa ja meloo 12.6.2021

Lauantaina kaikki ylös, ulos ja vesille!

Osana #suomimeloojasoutaa –tapahtumaa Takon soutajat järjestää avoimien ovien päivän lauantaina 12.6. 2021 klo 10-15. Tapahtuma sopii niin aikuiskuntoilijoille kuin nuorille lajia harkitseville.

Pääset kokeilemaan pienvenettä, kirkkovenettä tai seuran uusinta uutta eli coastal-venettä. Ehkä tulet soutamaan sisäsoutulaitteella piha-alueella, järvimaisemassa – siitä saat perustekniikan ja rohkeuden hypätä ihan aitoon veneeseen ja kokea Pyhäjärven aalloilla ekologisia elämyksiä ja Suomen säässä arvatenkin myös ekstreemiä.

Aikataulut:

·       Pienvene- ja coastal-kokeilut non-stoppina koko päivän ajan.

·       Kirkkovenelähtö on klo 11, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

·       Ohjattu spinnitunti piha-alueella klo 13.

·       Klo 14 mahdollisuus nähdä ja ehkä myös kokeilla olympiakasia, mikäli sää sallii.

Eikä tässä vielä kaikki: nuorten yrittäjien kahvila Airo avaa ovensa klo 11 ja sieltä saat ostettua herkullista evästä soutu- ja melontakokeilun evääksi – jo sen takia kannattaa suunnata kulku Hatanpäälle, kauniin Pyhäjärven äärelle. 

Tässä on siis tarjous, suorastaan sijoitus itseen, josta et voi kieltäytyä: uskokaamme Urho Kekkosen sanoja: ”Kaikki syyt, jotka estävät meitä liikkumasta, ovat tekosyitä.” Ja kun voit vielä liikkua mukavassa seurassa, huolletaan samalla niin mieltä kuin kehoakin.

Tapahtumaan kannattaa varautua urheiluvarusteilla: lenkkitossut, joustavat vaatteet ja hanskat.

Tervetuloa!

Lisätietoa Takon soutajien mahdollisuuksista: https://www.takonsoutajat.fi/miten-paasen-mukaan/

#suomisoutaa

Lisätietoa tapahtumasta: takonsoutajat@takonsoutajat.fi