Kilpailijoiden kommentit

Antti K: Päivän saldona hopea U23–sarjasta 2000 metrin matkalta ja kultaa U23 parikisasta 1000 metrillä. Omasta tavoitteesta kuitenkin jäätiin reippaasti 2000 metrin matkalla, soutu ei kulkenut tänään yhtään. Hyvä kuitenkin käydä kerran vuodessa nöyryyttämässä itseään, ensi vuonna uusiksi.

Anniina:  Tässä kisassa ei tullut uusia omia ennätyksiä, mutta mitaleja sain kolme siitä huolimatta.  Aina ei kulje niin hyvin, ensi vuonna taas uudestaan.

Timo: Voitto 1000m:n parikisassa ja hopea saman matkan sekajoukkueessa on hyvä alku niin uudelle kaudelle kuin sisäsoudun kilpailudebyytiksi.

Emilia: Ihan hyvin tälleen ekoiks kisoiksi. Meni paremmin kuin osasin odottaa. Sain kaks mitalia, hopean ja kullan.

J-P: Kahdella tonnilla ensimmäinen tonni viisisataa oli vähän tahmea, mutta loppukirillä sain riittävästi paikattua, mikä riitti voittoon ja oma ennätyskin tuli samalla. Tonni lähti aika terävästi ja taisi tulla oma ennätys ja joukkueella hyvä suoritus. Olen tyytyväinen kisoihin.

Juho S: Kisat meni ensimmäisiks kisoiks todella hyvin. Oma ennätyskin tuli rikottua ja ei olisi voinut parempaa alkua toivoakaan.

Juho J: Kisat meni ihan hyvin. Oma ennätys rikki 1000m. Aapon kanssa 2x500m U16 pronssia.

Elias: Meni hyvin. Kausi 2017 avattu. Kisojen tulos:  u16 1000m Hopeaa, U18 2x1000m Kultaa yhdessä Juho Salosen kanssa, U16 2x500m kultaa. Tämän kauden tavoitteena Voittaa sisäsoutuliiga sekä  PM-Kisat Tampereella, ja päästä 8 parhaan joukkoon Baltic Cupissa.

Aapo V:Olin viimeinen molemmissa.  Ei mennyt kovin hyvin.

Antti J: Hopee ei oo häpee, vaikka vähän nolottaa. Hyvässä joukkueessa on kiva soutaa!

Heikki: Kakstonnia ihan nappiin, joukkuekisassa hopiat. Jes.

Toni : Kisat meni hyvin ja järjestelyt ja kuulutukset hoidettiin asiantuntevasti ja kannustavan tasapuolisesti. Oma kisa meni huonosti pienten sairastelujen takia. Ilves kiittää.

Niko: 45 sentin subi meni yllättävän kevyesti reilussa kymmenessä minuutissa. Vastasin myös päivän pitkäkestoisimmasta suorituksesta kuvattuani 7 tuntia kestäneet kisat yhden pysähdyksen taktiikalla. Työn tulokset ovat nähtävillä torstain spinnitunneilla heti kun multimediavastaava Mikko saa editoitua videot oikeaan formaattiin.