Soutukoulu

Takon Soutajien soutukoulu alkaa jälleen kesällä 2020!

Klikkaa mainosta isommaksi

Tule mukaan tutustumaan loistavaan kesälajiin! Mikäli soutu lajina ei ole sinulle ennestään tuttu, voit tutustua etukäteen lajiimme täältä.

Kenelle soutukoulu on suunnattu?

Soutukouluun voivat osallistua niin vasta-alkajat, kuin hieman kokeneemmatkin soutajat. Lajin fyysisistä vaatimuksista johtuen soutukoulu on suunnattu yli 12-vuotiaille. Tapauskohtaisesti voimme harkita myös nuorempien osallistumista, mikäli pituus riittää välineistön käyttöön. Vaatimuksena soutukouluun on hyvä uimataito.

Mitä soutukoulussa tehdään?

Harjoittelumme painottuu alkukesästä kaluston käytön ja perustekniikan opetteluun. Soutu on teknisesti haastava laji ja sen opettelu vaatii harrastajalta kärsivällisyyttä. Toisaalta, soudun kiehtovuus piilee juuri sen haastavuudessa; aina löytyy jotain uutta kehitettävää.

Soutuharjoittelun lisäksi teemme paljon erilaisia liikunnallisia harjoitteita, kuten koordinaatiota, lihaskuntoa, nopeutta ja kehonhuoltoa. Soutukoulun lopuksi pelailemme erilaisia pelejä tai käymme uimassa.

Soutukoulun aikataulu

Soutukoulu alkaa 1.6. ja pyörii siitä lähtien maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10:30 – 13:00. Soutukoulu jatkuu elokuulle asti.

Varusteet soutukouluun:

  • Liikuntavaatetus, ei mielellään löysiä vaatteita (airot tarttuvat niihin helposti kiinni)
  • Lenkkarit, lippis, aurinkolasit ja aurinkorasvaa
  • Pyyhe, uimahousut ja vaihtovaatetta
  • Evästä ja riittävästi juotavaa

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Soutukoulun hinta on 20e/kk ja sisaruksilta yht. 30e/kk. Jäsenille soutukoulu on ilmainen.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen antti.koiranen@takonsoutajat.fi