Jäseneksi liittyminen

Takon Soutajat ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki hyvämaineiset henkilöt. Jos haluat liittyä Takon Soutajien jäseneksi lähetä sähköpostia seuran osoitteeseen takonsoutajat@takonsoutajat.fi. Saat tarkemmat ohjeet ja linkin liikunnan ja urheilun digipalvelu Suomisportiin, jonka kautta jäseneksi liitytään.

Jäsenyys edellyttää Takon Soutajat ry sääntöjen noudattamista.

Jos yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää nekin Suomisportissa. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoita uusi osoite seuran sihteerille takonsoutajat@takonsoutajat.fi

If you would like to become a member of Takon Soutajat rowing club, please email takonsoutajat@takonsoutajat.fi. You will receive a link and instructions on how to join via Suomisport digital service. 


Jäsenedut 2024
  • Oikeus osallistua seuran ohjattuihin harjoituksiin
  • Oikeus käyttää seuran kalustoa (soutuveneet, kuntosali, ergot, allas)
  • Oikeus osallistua seuran spinning-tunneille maksutta, mikäli tunneille on jäänyt tyhjiä paikkoja
  • Mahdollisuus saada avain soutukeskukselle ja venevajoihin 50 euron panttia vastaan
  • Ilmainen osallistuminen kaikkiin soudun ja sisäsoudun SM-kilpailuihin (Vaatii itse maksettavan kilpailulisenssin ja vakuutuksen)
  • Oikeus osallistua SM-kilpailuihin (liiton vaatima seurajäsenyys)
  • Ilmainen osallistuminen Sulkavan ja Pirkan soutuihin (Normaali ilmottautumisajan hinnalla)
  • Mahdollisuus vajapaikkaan omalle veneelle (paikkamäärä rajoitettu, vastuu vajavastaavilla)
  • Ilmainen pysäköinti soutukeskuksella treenien ajaksi (Käytettävän auton rekisterinumero tulee ilmoittaa Takon Soutajien toimistolle).
  • Harjoitusohjelmat
Kaluston vaurioista ja niiden korjaamisesta

Jos kalusto vaurioituu jäsenen käytössä, hänen pitää osallistua vaurioiden korjaukseen ja maksaa puolet materiaalikuluista. Jos veneen korjaus menee vakuutuksesta, vahingon aiheuttaja on velvollinen
maksamaan puolet omavastuusta eli 200 €.

Takon Soutajat ry hallitus pidättää oikeuden muuttaa periaatteita, jos seuran taloudellinen tilanne sitä vaatii.


Jäsenmaksut

Jäsenmaksut tulee maksaa 31.3.2024 mennessä tai liittyessä. Jäsenmaksu lasku lähetetään ja on maksettava SuomiSportin kautta. Ilmoita alennukseen oikeuttava jäsenyysluokka ja mahdollinen liikuntaetumaksu etukäteen.

Vuonna 2023 jäsenmaksut ovat:

Aikuiset 220,00 €
Opiskelijat, juniorit, eläkeläiset ja työttömät 150,00 €
Perhemaksu 450,00 €
Kannatusjäsenmaksu 60,00 €
Kaluston käyttömaksu/ kk (ei-jäsenille) 60,00 €

Lisäksi jäsenillä on talkoovelvoite 10 tuntia tai vaihtoehtoisesti talkoomaksu 90€. Toivomme kaikkien jäsenten osallistuvan talkoisiin, jotta seuran toiminta saadaan ylläpidettyä.

Juniorijäsenyyteen ovat oikeutettuja vuonna 2006 tai myöhemmin syntyneet soutajat. Opiskelijajäsenmaksuun ovat oikeutettuja päätoimiset opiskelijat ja työttömien jäsenmaksuun jäsenmaksuhetkellä työttömänä olevat. Eläkkeellä olevat ovat oikeutettuja eläkeläismaksuun. Perhejäsenmaksun voivat maksaa samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Kannatusjäsenet ovat seuran jäseniä, joilla ei ole oikeuksia seuran jäsenetuihin tai päätösvaltaa, mutta he voivat maksun maksaessaan tukea seuran toimintaa. Kannatusjäsenet ovat tervetulleita seuran päätösjuhlaan samoin oikeuksin kuin varsinaiset jäsenet. Kunniajäsenet ovat vapautettuja ansiokkaan seuratyön johdosta jäsenmaksusta.

Huom! Takon Soutajien jäsenmaksu ei sisällä Suomen melonta- ja soutuliiton lisenssiä, jossa on mukana tapaturmavakuutus. Suosittelemme vahvasti lisenssin ostamista jo heti vuoden alusta. Lisenssi vaaditaan osallistuessa kilpailuihin. Lisätietoa lisensseistä löydät Suomen melonta- ja soutuliiton nettisivuilta.

Jos on kysyttävä, ota rohkeasti yhteyttä takonsoutajat@takonsoutajat.fi

31.8.2024 jälkeen liittyville uusille jäsenille voidaan myöntää 50 % alennusta jäsenmaksusta. Hinnan alennuksesta päättää Takon Soutajien hallitus.

Kaluston käyttömaksu: Jos olet Tampereella vaikka vain kuukauden tai pari vuodessa, ja koko jäsenmaksun maksaminen tuntuu turhan kalliilta, Takon Soutajat tarjoaa nyt vaihtoehdoksi kuukausittaista kaluston käyttömaksua. Maksa 60 euroa kuukaudessa, ja pääset harjoittelemaan Takon Soutajien kalustolla.

Kulukorvauslomakkeet ym. materiaalit löydät täältä.


Jäsenyydestä eroaminen

Sääntöjemme mukaan jäsenmaksun maksamatta jättäminen johtaa suoraan jäsenyydestä eroamiseen. Pyydämme kuitenkin jättämään eroanomuksen kaikissa tapauksissa kirjallisesti jäsensihteerille osoitteeseen niina.ijas@takonsoutajat.fi.