Takon Soutajat järjestää Hatanpään soutukeskuksella yksityisiä soutuspinningtunteja erilaisille ryhmille. Nämä sopivat hyvin mm. työpaikan tyhy-päiviin tai opiskelijoiden ja koululaisten lajikokeiluihin. Spinningtuntien sisältö räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti. Ryhmässä voi olla mukana eri kuntoisia ja ikäisiä soutajia, koska soutulaitteella jokainen säätää laitteensa vastusta ja vauhtiaan juuri itselleen sopivaksi.

Jokaiseen spinningtuntiin kuuluu soututekniikan opettelu ammattitaitoisen vetäjän opastuksella, joten tunnit sopivat hyvin myös sellaisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta soutulaitteen käytöstä. Tekniikan opettelun ja alkulämmittelyn jälkeen tunnit sisältävät ryhmän toiveiden mukaan esimerkiksi viikko-ohjelman kaltaisille soutuspinningtunneille tyypillisiä intervalliharjoitteita, leikkimielisiä kilpailuja tai vain rentoa soutelua mukavassa ilmapiirissä hyvää musiikkia kuunnellen. Soutuspinningin pituus on tavallisesti 45–60 min, mutta myös muun mittaisten spinningien järjestäminen on mahdollista.

Salissamme on tilaa reilulle 30 soutajalle. Mikäli innostutte enemmän sisäsoudusta, niin tarjoamme myös useamman soutukerran paketteja, joissa perehdytään tarkemmin soudun tekniikkaan ja ryhmälle voidaan laatia esimerkiksi yksilöity harjoitusohjelma.

Yksityisten soutuspinningien (45-60 min) hinnasto:

  • ≤ 15 hlöä 125,00 €
  • 16 – 20 hlöä 160,00 €
  • 21 – 25 hlöä 200,00 €
  • 25 – 34 hlöä 250,00 €

Kysy tarjousta useamman soutukerran paketeista tai tavanomaista pidemmästä spinningistä takonsoutajat@takonsoutajat.fi

Henkilökohtainen tekniikkatunti

Takon Soutajat tarjoaa myös henkilökohtaista tekniikkaopastusta heille, jotka haluavat kehittää soututekniikkaansa. Tekniikkaopetusta antavat seuran palkatut valmentajat Antti Koiranen ja J-P Petäjäniemi, jotka molemmat ovat myös maajoukkuesoutajia.

Tekniikkaopetuksen hinta on 50 euroa/tunti/henkilö (tunnilla paikalla aina vain opastaja ja oppilas)