Viking-soutu

Viking-soudun sponsoroi

HUOM!

Koronavirustilanteesta johtuen Viking-soutua 2020 ei voida järjestää toukokuussa. Tapahtuma siirtyy syksylle. Tiedotamme asiasta ja uudesta ajankohdasta myöhemmin.

Viking-soutu on vuodesta 1984 lähtien järjestetty, Tampereen soutukesän avaava yritysten, yhdistysten sekä muiden yhteisöjen tapahtuma. Reitti kulkee Hatanpäältä, soutukeskuksen rannasta Viikinsaaren ympäri takaisin soutukeskukselle. Matkaa kertyy reilut yhdeksän kilometriä. Vaikka tapahtumassa kaikille joukkueille aika otetaankin, ovat suurimmalle osalle hyvät kokemukset ja yhteishenki tämän soudun päätarkoitus. Viime vuonna (2019) osallistujia oli reilu 300 soutajaa.

Ei soudeta tällä aluksella

Soutujoukkueiden on mahdollista osallistua halutessaan myös hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna,  Viking-soudussa soudetaan TAYS:n Lastenklinikan hyväksi.

Tulokset 2019 kaikki

Voit myös haastaa joukkueen mukaan ja se on erittäin suositeltavaa. Käytä tätä Haastelomaketta . Kun haastat kaksi joukkuetta, tarjolla on yllätyspalkinto.

Hinnat

Kirkkovenejoukkue (14 soutajaa + perähenk.)30.4.2020 asti: 200 €
Kirkkovenejoukkue (14 soutajaa + perähenk.) 1.5 – 19.5.2020: 250 €
Kirkkovenejoukkue (14 soutajaa + perähenk.) 19.5.2020 jälkeen: 270 €
Henkilöpaikka kirkkoveneessä: 15 € tai kaksi soutuspinning kertaa 10 x soutuspinningkortilta

Jos osallistut hyväntekeväisyyteen, niin maksamalla enemmän kuin ylläoleva osallistumishinta, sitä enemmän lahjoitat  TAYSin Lasten klinikkalle! Hyväntekeväisyys soudun perushinta on 550 euroa.

Pysäköinti sallittu tapahtuman aikana Metson parkkipaikalla.

Ilmottautumislomake.