Viking-soutu

Viking-soudun sponsoroi

HUOM!

Koronavirustilanteesta johtuen Viking-soutu 2021 järjestettiin torstaina 12.8.2012.

Aikataulu: Klo 17,00 Kuntosoutulähtö ja klo 18.15 kisasarjan lähtö.

Koronaohjeistus

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi haluamme taata Viking soutuun osallistujille turvallinen osallistuminen; Tällä hetkellä Pirkanmaalla suositellaan, että erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa on vahva maskisuositus. Tämä koskee myös ulkona järjestettäviä tilaisuuksia. Muistetaan pestä ja desinfioida käsiä, yskiä hihaan ja sairaana tai lieväoireisenakin pysytään kotona. Muistetaan myös pitää turvavälit. Saunat eivät lämpene, mutta halukkaat voivat käydä suihkussa. Koitetaan kuitenkin välttää ruuhkaa suihkuissa ja pukuhuoneissa.

Viking-soutu on vuodesta 1984 lähtien järjestetty, Tampereen soutukesän avaava yritysten, yhdistysten sekä muiden yhteisöjen tapahtuma. Reitti kulkee Hatanpäältä, soutukeskuksen rannasta Viikinsaaren ympäri takaisin soutukeskukselle. Matkaa kertyy reilut yhdeksän kilometriä. Vaikka tapahtumassa kaikille joukkueille aika otetaankin, ovat suurimmalle osalle hyvät kokemukset ja yhteishenki tämän soudun päätarkoitus. Viime vuonna (2019) osallistujia oli reilu 300 soutajaa.

Ei soudeta tällä aluksella

Soutujoukkueiden on mahdollista osallistua halutessaan myös hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna,  Viking-soudussa soudetaan TAYS:n Lastenklinikan hyväksi.

Viking soutu 2021

Vuoden 2021 ja järjestyksessään 36. Viking soutu saatiin eilen järjestettyä kelin helliessä meitä! Koronatilanteesta johtuen osanottaja määrä oli pieni, mutta sitäkin pippurisempi! Lämmin kiitos osanottajille, teitte tapahtumastamme hienon! Tällä kertaa tapahtuma oli vain yksi päiväinen, joka muodostui kahdesta startista. Ensin klo 17.00 lähtivät kuntosarja kolmen veneen voimin. Enmac, Nokian naissoutajat ja Takon aktiiviharrastajat. Toisessa lähdössä starttasi kilpasarja, jossa mitteli Takon kisamiehet ja kisanaiset. Koska viivalla ei muita kisaporukoita ollut, he kasasivat kaksi sekajoukkuetta ja järjestivät huikean trillerin Viikinsaaren ympäri.

Tulokset 2021

Kuntosarja: 1. Tako aktiivi 36,49, 2. Enmac 37,25, Nokian naissoutajat 39,59.

Kilpasarja: 1. Team Sisukkain 34,02, 2. Team Takotar 34,10.

Tulokset 2019 kaikki

Voit myös haastaa joukkueen mukaan ja se on erittäin suositeltavaa. Käytä tätä Haastelomaketta . Kun haastat kaksi joukkuetta, tarjolla on yllätyspalkinto.

Hinnat

Kirkkovenejoukkue (14 soutajaa + perähenk.)15.7.2021 asti: 200 €
Kirkkovenejoukkue (14 soutajaa + perähenk.) 16.7. – 4.8.2021: 250 €
Kirkkovenejoukkue (14 soutajaa + perähenk.) 4.8.2021 jälkeen: 270 €
Henkilöpaikka kirkkoveneessä: 15 € tai kaksi soutuspinning kertaa 10 x soutuspinningkortilta

Jos osallistut hyväntekeväisyyteen, niin maksamalla enemmän kuin ylläoleva osallistumishinta, sitä enemmän lahjoitat  TAYSin Lasten klinikkalle! Hyväntekeväisyys soudun perushinta on 550 euroa.

Pysäköinti sallittu tapahtuman aikana Takon soutajien parkkipaikalla.

Ilmottautumislomake.