KIRKKOVENEIDEN KESKIMATKAN SM-KILPAILUT 8-9.6.2019

KILPAILUKUTSU

Tampereen Soutuseura Takon Soutajat toivottaa soutajat tervetulleeksi kauden ensimmäiseen kirkkoveneiden SM-kisaan.

Uuden säännön mukaan SM kisaan voi osallistua myös kahdesta seurasta koottu yhdistelmäjoukkue. Sopimus kahden seuran yhteistyöstä on tehtävä kirjallisena ja ilmoitettava puuvenejaokselle ennen tämän kisan viimeistä ilmoittautumispäivää. Tarkemmat ohjeet sopimuksesta päivitetyssä Puuvenesoudun sääntökirjassa.

Kilpailupaikka: Tampereen Soutukeskus, Hatanpäänkatu 6, Tampere.

Soutukeskuksen parkkipaikalta vain veneiden jättö. Parkkipaikat trailereille ja autoille ovat Soutukeskusta ennen olevat Metson parkkipaikat, (rannan puolella).

Soutukeskukselta löytyy pukeutumistilat ja suihkut naisille ja miehille. Suihkutilojen välissä oleva sauna on yhteiskäytössä.

Ajankohta: Naisten ja miesten sarja la 8.6.2019, sekasarja su 9.6.2019.

SM- sarjaan osallistuvilla pitää olla voimassa oleva melonta ja soutuliiton kilpailulisenssi jo ilmoittauduttaessa. Perämies tai joukkeen kisaan ilmoittava henkilö on velvollinen tarkistamaan että joukkueen lisenssit on maksettu. Lisenssin puuttuminen aiheuttaa joukkueen hylkäämisen.

Lisenssi tulee hankkia henkilökohtaisesti Suomisport-järjestelmästä.

Matka: Lähtö tapahtuu yhteislähtönä Viinikanlahdesta. Reittinä on Pirkan soudusta tunnettu Selkäsaaren kierto, joka kierretään kahdesti. Lähtölinjana Soutukeskuksen aallonmurtajasta Ratinan sillan kupeeseen ulottuva linja. Kilpailumatka on 24km.

Aikataulu: Kilpailukanslia aukee Hatanpäänkatu 6:ssa klo 8.30. Venenumerot on haettavissa kanslian auettua. Perämieskokous järjestetään Soutukeskuksen pihan veneidenlaskupaikalla klo 9.30. Kisaan osallistuminen edellyttää perämieskokoukseen osallistumista. Perämiehillä on oltava mukanaan perämieskortti.
Naisten lähtö 8.6 klo 10.30
Miesten lähtö 8.6 klo 13.30
Sekasarjan lähtö 9.6 klo 9.30. Sekasarjan perämieskokous klo 8.30

Palkintojen jako on sarjan jälkeen, kun protestiaika on kulunut ja tuomarikokous pidetty (noin 40min sarjan viimeisen veneen maaliintulon jälkeen).

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset Takon Soutajien toimistoon osoitteella takonsoutajat@takonsoutajat.fi viimeistään 29.5.

Osallistumismaksu 300€/venekunta tulee maksaa 29.5.2019 mennessä Takon Soutajien tilille FI2557300820295141

Lisätietoja saa Takon soutajien toimistosta takonsoutajat@takonsoutajat.fi , puh. 050 3701160 tai SM kilpailujen järjestelytoimikunnan puheenjohtajalta Timo Pitkäseltä timo.pitkanen@takonsoutajat.fi

Kilpailun ylituomarina toimii Harri Lehtonen ja maalituomareina Jukka Paananen sekä Kari Aronen.