img_4393

Kathleen löysi sisäsoudun 4 vuotta sitten,  kun akillesjännevaiva esti juoksemisen ja hän kaipasi aerobista liikuntaa. Soutuharrastus on jatkunut,  joko  sisäsoutulaitteella tai kesällä puuveneissä järvellä.

Kathleen harrastaa myös maantiepyöräilyä, kalliokiipeilyä ja soittaa klarinettia puhallinorkesterissa.

spinnikuva

Moro, olen Niko Raami ja vedän perjantai-iltapäivän spinnitunteja. Olen nuorin vakiotuntien vetäjä (tällä hetkellä 22 v), mutta nuoren ikäni ei kannata antaa säikäyttää, sillä tunneilleni ovat tervetulleita kaikenikäiset kuntoilijat.

Soutua olen harrastanut vuodesta 2011 ja spinniohjaajana olen toiminut vuoden 2015 lopulta lähtien. Kesällä soudan sekä olympialuokan puolella lähestulkoon kaikkia mahdollisia veneluokkia että Takon kirkkovenejoukkueessa. Talvisin minut tapaa melko suurella todennäköisyydellä treenaamassa arki-iltoina soutukeskuksella spinnituntien jälkeen.

Böde

Böde on ollut soudussa mukana lapsesta asti, kun eli soutusuvussa. Hänen setänsä voitti aikoinaan pronssimitalin kaksissa olympilaisissa 1956 Melbourne ja 1960 Rooma.  Soutu on ollut isossa roolissa koko hänen elämänsä aikana. Böde on soutanut olympialuokkien soutua, puuvenesoutua ja sisäsoutua. Hän aloitti soutuspinning tuntien pitämisen 2004 ja ollut mukana myös Takon Soutajat ry järjestötoiminnassa toimien viimevuosina yhdistyksen puheenjohtajana.

Jukka: Olen entinen kilpasoutaja ja ollut mukana seuran toiminnassa jo perämiesajoista lähtien. Nykyisin kilpailen seuran harrastekirkkoveneporukassa ja ohjelmaan kuuluu Viking Soutu, Pirkan Soutu ja Sulkavan Soutu. Lisäksi soututaitoa pidetään yllä myös olympialuokan veneissä. Olen ollut aloittamassa soutuspinningtoimintaa ja toiminut vetäjänä alusta alkaen.