Soudun syysleiri järjestetään Tampereella 12. – 14.11. Leiri on suunnattu kaikille liiton valmennusryhmäurheilijoille ja valmennusryhmiin tähtääville. Järjestelyistä vastaavat Suomen melonta- ja soutuliitto & Takon Soutajat ry.

Majoitus

Urheilijat voivat majoittua Soutukeskuksella leiritunnelmissa patjamajoituksessa, tai vaihtoehtoisesti varata itselleen majoituksen muualta. Soutukeskus tarjoaa loistavat olosuhteet leirimajoittumiseen, meiltä löytyvät suihkut, saunat, pukuhuoneet, sekä luento- ja ruokailutilat. Lisäksi Soutukeskukselta löytyy pesukone vaatteiden pesumahdollisuutta varten, jääkaappeja ja pakastimia omia eväitä varten, sekä soutuallas, ergo- ja punttisali.

Patjamajoituksen ilmoittautuneille Takon Soutajat järjestää patjat.  Otathan omat petivaatteet/makuupussin + oman tyynyn mukaan leirille!

Urheilijat voivat myös hankkia majoituksen toisaalta omakustanteisesti. Esimerkiksi Hotelli Ville on edullinen vaihtoehto Soutukeskuksen lähettyvillä.

Ruokailut

Leirin ruokailut tarjoaa Tiinan Kotiruoka. Ruokailut tapahtuvat Soutukeskuksella.

Ilmoitathan ajoissa mahdollisista erityisruokavalioista!

Harjoittelu

Leirin harjoittelupaikkana toimii Pyhäjärvi & Soutukeskus.

Leiri-ohjelma

Tarkastele alustavaa leiriohjelmaa täältä.

Ilmoittautuminen ja hinta

Osallistumismaksu 90€. Hintaan sisältyy ruokailu ja leiriohjelma, sekä majoitus Soutukeskuksella. Muista myös ilmoittautua majoitukseen leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset starttiin.fi -palvelun kautta viimeistään 22.10. mennessä!

Lisätiedot


Leirin vastuuvetäjä: Ilona Hiltunen, 0400157040

Järjestelyt & ruokailut: Antti Koiranen, antti.koiranen@takonsoutajat.fi

Huom! Ruokia tilataan vain leirille osallistuville ja osallistumismaksun maksaneille. Mikäli leirille on tulossa valmentajia ja he haluavat ruokailla leirin yhteydessä, myös valmentajien pitää ilmoittautua leirille ja maksaa osallistumismaksu.