Antti: Oma uusi ennätys 2000 metrillä, Suomenmestaruus ja 4 sekunnin parannus edellisestä testistä. Yksilö vetoon täytyy olla erittäin tyytyväinen, vaikka tammikuussa jo hetken aikaa näytti, ettei kisoihin kannata lähteä, kun kovat reenit ei kulje. Joukkuekisasta hopeaa nopealla aikataululla paikatulla joukkueella, vaikka omaan osuuteen tässä kisassa ei voi olla kovin tyytyväinen. Yksilökisa vei mehut ja joukkuekisa soudeltiin läpi jälkilämmöillä. Ja tietenkin mainittakoon päivän kovin suoritus eli 100 metrin testisoudun ylivoimainen voitto ja vastustajien kisamoraalin absoluuttinen murentaminen.

Niko: Lähdin varamiehenä lyhyellä varoitusajalla tuuraamaan miesten joukkuekisaan. Silmätulehdus ja eilisen urheilugaalan aiheuttama ”nilkkatulehdus” eivät varsinaisesti auttaneet asiaa… Happi loppui noin 300 metrin jälkeen ja sen jälkeen oli taistelua loppumatka. Toinen sija lämmitti mieltä, vaikka oma soutu ei kulkenutkaan.

Mikko: Ei tässä näin pitänyt käydä. Olin valmistautunut seuraamaan kisoissa muiden rehkimistä ja tutustumaan Kallion rullakebab-tarjontaan, kun perjantain Urheilijagaalassa tuli tieto, että Takon miesten joukkue on yhtä soutajaa vajaa. Minä paikkaisin Keskisen Heikkiä. Lähdin startista rohkeasti liikkeelle Heikin vauhtia. Tämä hyvä vaihe kesti kolme vetoa. Olin vielä puolivälin jälkeen suunnitellussa vauhdissa, mutta loppukiristä tuli loppuhyytyminen. Loppuaika olisi voinut olla pari sekuntia parempi, mutta saavutimme joukkueena onneksi hopeaa. Olen melko tyytyväinen.

Juho: 1000 metrillä meni paremmin kuin odotin, vaikka en loppukirissä pystynytkään vastaamaan Artun vauhtiin. Edellinen aika parani reilusti osittain myös kiriavun vuoksi. 500 metrin parikisa Miksun kanssa kulki hyvin ja Mikko joutui tarjoamaan Runebergin tortut molemmille reilun voiton takia. 1000 metrillä Eliaksen kanssa voitimme myös samassa lähdössä kisanneet U-23 sarjan joukkueet. Oma soutu kulki hyvin alun flegmaattisuudesta huolimatta, mutta viimeisessä lähdössä alkoi jo ottaa koville.

Miksu: 1000 metrillä lähdin hakemaan omaa ennätystä ja sehän sieltä tulikin, vaikka en siitä suomenmestaruutta saanutkaan. Ja Nevalaisen Laurillekin hävisin vain 2.3 sekuntia. 500 metrille oli mukava lähteä hyvin syöneenä ja, kun mitalit olivat käytännössä jo jaettu ennen kisaa. Mikkokin lupautui ostamaan minulle ja Juholle pullat, jos voitetaan yli 10 sekuntia ja voitimme noin 11 sekuntia, mutta pulla vaihtui Runebergin torttuun, joka oli myöskin oikein hyvää.

Elias: 2000 metrillä lähdin tavoittelemaan kultamitalia ja omaa ennätystä. Turun Soutajien Henrik Helkelä löi minulle odotettua kovemman vastuksen, mutta en antanut sen häiritä. Voitto tuli ja samalla meni oma ennätys 4 sekunnilla rikki. 1000m joukkuekilpailuun lähdimme tavoittelemaan U23-sarjan poikien voittoa, vaikka soudimme Juho Salosen kanssa alle 18-vuotiaiden sarjassa. Voitimmekin U23:t kymmenellä sekunnilla. Näin yhteenvetona kisat menivät omalta osaltani suunnitellusti, ja sain sen mitä lähdin Helsingistä hakemaan.