Coastalin lyhyen matkan SM-kilpailut ja Mansen kasi Tampereen Pyhäjärvellä

Tavoitteena on saada kesän lopussa mahdollisimman monta soutajaa Tampereelle kisamaan ja pitämään hauskaa. Coastalista järjestetään lyhyen matkan SM-kilpailut, Mansen kasi on puolestaan tarkoitettu kesän loppuun ”come together” -tapahtumaksi, johon kuuluu vapaamuotoinen kilpailu, sekä illanistujaiset. 

Tampereen Soutukeskus tarjoaa loistavat puitteet tapahtuman järjestämiseen. Kisojen jälkeen lämpiävät saunat ja saunomisen jälkeen on tarkoitus viettää yhdessä soutukauden päätöstä illanistujaisten muodossa.

Ota päivämäärä siis talteen! 


Coastal-soudun lyhyen matkan sm-kilpailut 

Takon Soutajat ry kutsuu kaikki coastal-soudusta kiinnostuneet osallistumaan coastal-soudun lyhyen matkan SM-kilpailuihin!

Kilpailu-info

Lähtölistat

Tulokset


Mansen kasi:

Takon Soutajat ry kutsuu soutajat tervetulleiksi vapaamuotoiseen kauden päätöskilpailuun!

Kilpailu-info


Illanistujaiset

Kisojen jälkeen Soutukeskuksella lämpiävät saunat ja tarjolla on illallinen (Tiinan kotiruoka). Illalla ohjelmassa on ”soutugaala” ja palkintojen jako, pientä kisailua ja vapaamuotoista seurustelua. Pukukoodina Smart Casual. Alkoholijuomat tilaisuuteen täytyy tuoda itse. Illanistujaiset päättyvät klo 00:00, jonka jälkeen iltaa voi lähteä jatkamaan Tampereen keskustaan.

Illallis-menu

Alkupalat
Lämminsavulohi rieskarullat
Kinkku rieskarullat
Savujuusto-rucola rieskarullat
Kauden vihersalaatti ja talon salaatinkastike
Tomaatti-mozzarellasalaatti
Keltainen broileri-pastasalaatti


Pääruoka
Murea naudan patapaisti ja piparjuuricreme
Halloumi-kesäkurpitsapihvit ja limejogurttikastike
Lohkoperunat ja talon aioli
Hunajaiset uunijuurekset


Jälkiruoka
Brita kakku kauden marjoilla

Illallisen hinta on 60€, kilpailijoille 55€

Ilmoittauduthan illalliselle 5.9. klo 9 mennessä starttiin.fi -palvelun kautta! Ilmoita mahdollisista erityisruokavalioista (pl. laktoositon, ruuat ovat laktoosittomia) sähköpostitse osoitteeseen takonsoutajat@takonsoutajat.fi